Roze tint op Seagrave editie van Crankbrothers pedalen

Onlangs berichten we over de knalrode schoenen van Crankbrothers. Een kleur die helaas niet matcht met deze kekke pedalen. Van Crankbrothers verschijnt ook een limited edition serie pedalen in samenwerking met de mountainbike familie Seagrave. Broer en zus Kaos en Tahnee zullen ongetwijfeld van dezelfde paplepel hebben gesnoept. Behalve hun liefde voor downhill en Instagram houden ze namelijk van de kleur roze.

Een roze eye-catcher met zwarte basis

In de Seagrave limited edition serie van Crankbrothers vind je drie type pedalen. Twee maten flat pedals en een downhill klikpedaal waarop het meest van het fluorescerende roze zichtbaar is. De uitgesproken kleur is gekozen om aan te sluiten bij de tenues en de custom painted bikes van het duo.

De downhill pedaal is de Mallet DH van Crankbrothers. Een klikpedaal met de kenmerkende vierzijdige mud clearance van het merk. Daarnaast heeft het pedaal een body van aluminium met 8 aanpasbare pinnen voor optimale grip en weegt een setje 479 gram.

De Stamp 7 Small en Stamp 7 Large maken de Seagrave serie compleet, waarbij het grootste onderscheid tussen de twee volgens de fabrikant in de schoenmaat zit. De Stamp 7 Small is geschikt voor een schoen met maximaal maat 43 en de large is de beste keus voor alle maten daarboven. Daarnaast heeft dit pedaal tien aanpasbare pinnen mooi verdeeld over het hele pedaal en een respectievelijk gewicht van 345 gram en 375 gram.

De Seagrave-serie van Crankbrothers is verkrijgbaar bij dealers en in de online shop van het merk. Voor hoelang de pedalen worden verkocht is niet bekend gemaakt. De prijs wel: € 179,99 voor de Mallet DH en € 169,99 voor de Stamp 7 (small en large).

Via Crankbrothers