Fietsbeurs Velofollies van 19-21 januari 2024

Op vrijdag 19, zaterdag 20 en zondag 21 januari 2024 is er Velofollies, de fietsbeurs in Kortrijk. In de Kortrijk Xpo vind je de nieuwste noviteiten uit de fietsbranche. Veel fietsmerken zijn aanwezig op Velofollies met de collecties van 2024.

Veel bekende fietsmerken aanwezig

Op de exposantenlijst zien we onder andere BMC, Canyon, Cube, Focus, Giant, Merida, Orbea, Ridley, Sensa en Specialized. Ook qua kleding en accessoires zien we mooie merken als Abus, Agu, Assos, BBB, Castelli, Classified, DT Swiss, FFWD, KMC, Oakley, Schwalbe, Shimano, Sigma, SKS, Sportful, Vittoria en Vredestein voorbij komen. 

Programma vol kennis en entertainment

Naast stands vol met mooie producten staat er nog meer op het programma. Zo zijn er workshops over Komoot, bikefitting, training en voeding. Ook staan er interviews en meet & greets op het programma met diverse (ex-)profs. Net als vorig jaar (bekijk hier onze highlights van Velofollies 2023) zijn wij er ook dit jaar weer bij, maar je kunt natuurlijk ook zelf afreizen naar België.

De beurs is op vrijdag, zaterdag en zondag en vanaf Utrecht is Kortrijk ongeveer 2,5 uur rijden. Tickets koop je online en als volwassen persoon betaal je € 15,-. Kinderen tot en met 12 jaar betalen € 10,-. Tijdens de beurs is het ook nog mogelijk om online of aan de kassa tickets te kopen, maar dan betaal je net iets meer. 

Adres: Kortrijk Xpo, Doorniksesteenweg 216, 8500 Kortrijk
Openingstijden: vrijdag 19 januari 10.00-21.00, zaterdag 20 en zondag 21 januari 10.00-18.00

Meer info via Velofollies.