Massi Aire SL voor José Gerardo Ulloa

Voor José Gerardo Ulloa is het hoogste treetje van een Worldcup podium niet nieuw. Dat kan je van Massi ook zeggen, en sinds begin dit jaar gaan ze proberen dit kunstje samen ook te flikken. De Pan-American en meervoudig Mexicaans kampioen cross country rijdt sinds begin dit jaar op de nieuwe Massi Aire SL.

Full suspension met Fox en Shimano XTR

De teamfiets van het Massi UCI MTB team is de nieuwe Aire SL in een gave paarse kleur, die afwijkt van de kleuren die ze in de standaard collectie hebben. De fiets is een echte racebak, zeker met de vlakke stuurpen en progressieve geometrie. Het team rijdt met een Shimano XTR groepset met enkel voorblad. Veel onderdelen van de fiets komen uit eigen stal, zoals bijvoorbeeld de carbon wielen en de banden.

De fully heeft dempers van Fox, waarvoor een dubbel lockout op het stuur is gemonteerd. De voorvork is de Fox Factory 32 Step-Cast vork met Kashima coating. De achterdemper heeft ook Kashima coating en is een Fox Factory Float.

Deze kleurstelling is dus niet beschikbaar voor de consument. Die modellen en kleuren kan je vinden op de website van Massi.