Fabio Wibmer’s Sick Life – video

De man zelf heeft eigenlijk geen uitleg meer nodig. Fabio Wibmer doet dingen op de fiet doen. Daarbij neemt hij wel de nodige risico’s en dat is ook wel eens wat minder goed afgelopen, zoals zijn zware blessure in 2021. Inmiddels heeft hij het maken van video’s weer opgepakt en drie weken geleden was daar weer een nieuwe video van Fabio. Onder naam Sick Life, een naam die hij eerder ook gebruikte, zijn er inmiddels alweer drie video’s online.

Sick Life

De video’s die ik van Wibmer ken, zijn altijd spectaculair en heb ik vaak gedacht dat je vooral aardig gek moet zijn om dat met je fiets te doen. Dat denk ik overigens nog steeds, maar ik vind het mooi om te zien dat hij ook echt hard traint en er serieus voor leeft. In de video’s wordt hij gevolgd in z’n dagelijkse leven en zie je bijvoorbeeld z’n sessies bij de personal trainer. Daar wordt serieus afgezien. En als je dan veel traint om fit te worden, is een gezonde leefstijl geen gek idee, en dus ook een lekker ontbijt met de nodige extra voedingsstoffen. Het is dus niet alleen maar dat je veel lef moet hebben en een beetje gek zijn, maar zijn ‘Sick Life’ is serious business.

Hieronder staan de eerste drie delen van z’n Sick Life, die afgelopen drie weken achter elkaar online kwamen. Als hij in dit tempo doorgaat kan je dus elke week een nieuwe video van hem verwachten.