De videoserie How We Roll is terug met een tweede seizoen – video

Vorig jaar schreven we ook een stukje over de serie die Canyon maakte over het FMD Racing Team. De serie heet How We Roll en nu is er een tweede seizoen, een terugblik naar seizoen 2023. De eerste video’s staan inmiddels op YouTube, en de komende weken wordt er elke week een nieuwe aflevering uitgebracht.

In de eerste video zien we de mountainbikers van het FMD Racing Team in voorbereiding op het seizoen van ’23 trainen op Lanzarote. Wielrennen, kracht- en coretraining, maar zelfs surfen en mini-golfen hoort blijkbaar bij een goede voorbereiding op het nieuwe seizoen 😉 Oliver Zwar en Rudi Eichhorn worden als nieuwe aanwinsten gepresenteerd, en de renners en omkadering worden kort geïntroduceerd. Verder zien we de fun die we vorig seizoen goed zagen ook nu weer terugkomen.

Van podium tot jodium

In de twee video wordt je meegenomen naar de eerste drie wereldbekers van het seizoen, die van Lenzerheide, Leogang en Val Di Sole. De succesvolle comeback van Tahnee na een zware hersenschudding staat centraal, even als de hoogte- en dieptepunten van de andere renners, letterlijk van podium tot jodium. De eerste twee video’s bekijk je hieronder, en elke vrijdag om 17:00 wordt er een nieuwe aflevering gedropt.