De Rapha Trail Pants voor de frissere dagen

Dat Rapha afgelopen jaar gestart is met een MTB-collectie is je misschien ontgaan. Zo ingeburgerd als in het wielrennen is Rapha nog niet binnen het mountainbiken. Een van de items is de Trail Pants. Een lange broek die door Rapha wordt weggezet als een all-round trail broek. En hij is zeker geschikt voor het huidige koude Nederlandse weer.

Waterafstotend met minimale branding

De broek heeft een behandeling gehad zodat hij water afstotend is, zodat je niet na een paar spetters al met een doorweekte broek zit. Aan beide kanten heeft de broek een zak die je met een rits kan sluiten op je dijbeen. Daarnaast heb je ook nog twee zakken zonder rits zoals je ook bij een jeans hebt. De branding is minimaal, zo kan je alleen het logo vinden op je linker dijbeen. En als je heel goed kijkt eentje op de achterkant.

De broek zet je vast met twee straps die je rond je heup op twee plekken kan aantrekken. Bij de knieën is de stof iets verstevigd voor extra bescherming en mocht je nou achter een tak blijven haken en een scheurtje daaraan overhouden, je krijgt een reparatiesetje bij je broek. Er is bij de knieën genoeg ruimte om er kniebescherming onder te dragen. Ook is onderaan de pijp de stof iets verstevigd zodat je niet met je broek in de ketting komt. De stof van de broek bestaat het grootste deel uit nylon met een klein deel elastaan.

De broek is er in drie kleuren, namelijk donker paars, zwart of groen voor de heren. Voor de dames is de broek te krijgen in het zwart of blauw. Uiteraard is hier de pasvorm aangepast voor dames. De prijs voor de broek is voor beide gelijk, namelijk € 155,-

Meer info via Rapha

De dames versie