Vernieuwde TR stuurpen van Hope heeft ook een nieuw kleurtje

Het Britse componentenmerk Hope introduceert een nieuwe stuurpen, specifiek voor all mountain, downcountry en trail. Ten opzichte van de vorige versie is de stuurpen een stukje lichter en stijver geworden. Verder is de 40 millimeter lengte nieuw en is er een nieuw kleurtje: brons. Die kleur zie je terug op de headerfoto hier boven.

CNC-gefreesd aluminium in 7 kleuren

De stuurpennen zijn CNC-gefreesd van 2014 T6 aluminium, en de boutjes zijn van RVS. Op de voorkant van de stuurpen staat het logo van Hope, op de ene zijkant staat de typeaanduiding TR en op de andere zijkant weer de merknaam Hope. De stuurpen is vlak en heeft dus geen rise.

De stuurpennen zijn er in zeven verschillende kleuren. Zwart, zilver, rood, blauw, paars, oranje en brons. De pennen passen op 31,8 en 35 millimeter sturen. Voor 35 millimeter sturen is de stuurpen verkrijgbaar in lengtes van 35, 40 en 50 mm. Voor sturen met een diameter van 31.8 millimeter zijn er lengtes van 32, 40 en 50 millimeter beschikbaar. Een stuurpen kost € 135,- en is vanaf 1 maart verkrijgbaar. Het gewicht varieert door de stuurpenlengte maar begint bij 121 gram.

Meer info via Hope.

De nieuwe kleur brons is vanaf nu ook terug te vinden op andere componenten van Hope