Uitgelicht uit de 2024 collectie van Yeti – mountainbike kleding

Yeti verkoopt mountainbikes maar wist je dat het daarnaast ook een flinke kledinglijn heeft? Helemaal voor de fanatieke trail en enduro rijders onder ons. De kleding van Yeti valt lekker op door de catchy kleuren, een keer wat anders dan zwart of wit. Uit de 2024 collectie hebben we een paar leuke kledingstukken uitgekozen.  

Vrolijke shirts

Yeti is echt een merk voor jou als je houdt van baggy MTB kleding. Bij het zien van de shirts en hoodies komt dit ook echt naar voren. Ze combineren dat met de mooie en vrolijke kleuren die ze de kleding geven. En ja, ze hebben ook de meer veilige en minder opvallende zwarte en donkere kleuren in de collectie, als je dat mooier vindt. Maar een gaaf voorbeeld van de opvallende en vrolijke kleuren is het Enduro S/S Jersey. Deze is in een uitvoering voor dames als voor heren te koop. De prijs van het shirt is $ 80,-.

Baggy Broeken 

Ook heeft Yeti MTB broeken in de bijpassende kleuren. Zoals bijvoorbeeld de Enduro Shorts die er in verschillende kleuren is, matchend met de Enduro shirts. Voor de liefhebbers van een lange broek is er het Renegade Pant. Deze is verkrijgbaar met extra lange pijpen, voor fietsers die langere benen hebben dan de gemiddelde medemens, handig! Voor de Enduro shorts betaal je $ 140,- en voor de Renegade Pant $ 180,-  

Grip met bescherming!

Handschoen zijn belangrijk om grip op je stuur te houden maar ook om je handen te beschermen. Ook hier heeft Yeti verschillende keuzes in. Voor de lekkere voorjaarsdagen is er de Turq Air Glove, uitgerust met knokkel bescherming. Deze handschoen is touchscreen vriendelijk zodat je je vrienden kan laten weten waar je zit. Voor de mountainbikers die op zoek zijn naar lekkere dunne handschoenen heeft Yeti de Enduro Glove. Deze kan je ook weer in de kleur vinden dat hij past bij het Enduro shirt en de broek. Zo kun je gesoigneerd de deur uit. De Turq Air Glove kost $ 45,- de Enduro Glove kost $ 32,-.

Meer info via Yeti