Team Canyon Northwave MTB gaat Canyon Sidi MTB heten voor 2024

Een nieuwtje kwam bij ons binnen dat Sidi, Northwave gaat vervangen voor komend seizoen bij het XCM team. Vanaf nu heten ze dan ook Team Canyon Sidi MTB. Niet zo gek dan dat de rijders te zien zijn op Sidi schoenen want er is een contract getekend voor 2 jaar met het Italiaanse schoenenmerk.

Het marathon team heeft trouwens een erg mooie groep met rijders die echt wel een potje kunnen fietsen. Team eigenaar/manager Kristian Hynek ken je misschien nog van z’n resultaten van een aantal jaren geleden. Het team bestaat uit vier renners die in de afgelopen jaren ook mooie resultaten bij elkaar hebben gereden. Andreas Seewald is Duits kampioen XCM en in 2021 was hij Wereld- en Europees kampioen. Dat zie je ook terug aan de coole wk-strepen op de mouwen van z’n shirt. Dan hebben ze nog Martin Stošek die afgelopen jaar Vice-Wereldkampioen werd op de XC Marathon. Dan is er nog de Zwitserse kampioen, Marc Stutzman. En tot slot de Stefanie Dohrn die bij de dames niet onverdienstelijk rijdt.

Bij een nieuwe naam hoort ook een nieuw shirt. Het is best licht geworden met grijs met een soort lila. Lekker anders dan de outfit van vorig jaar.

Meer info via het team