Stoere Polestar uitvoering van Allebike Alpha

De Zweden en Zwitsers slaan de handen ineen. Het Zweedse merk Polestar ken je misschien van de elektrische auto’s die steeds vaker over de Nederlandse wegen rijden. Allebike is een Zwitsers fietsenmerk en zij hebben in samenwerking met het autobedrijf een tweede speciale Polestar mountainbike uitgebracht voor Emil Lindgren.

Allebike Alpha Polestar edition

Een mountainbike die matcht bij je auto. Wel zo gaaf als je onderweg bent naar je favoriete trail. Deze speciale uitvoering is niet alleen voor Emil Lindgren ontworpen, maar ook gewoon te koop voor consumenten. Op de site van Polestar vind je de uitvoering van de Allebike Alpha Thunder in de categorie ‘additionals’, naast de andere fietsen en een boot van € 400.000,- die je bij je Polestar kunt bestellen.

Als we inzoomen op de bike, is de Allebike Alpha Polestar edition naast de kleur en afwerking zoals je die misschien van Polestar kent, ook echt een stijlvolle trail mountainbike. Het carbon frame is voorzien van twee custom tuned Öhlins dempers en biedt daarnaast nog ruimte voor twee bidons. De voorvork is een Öhlins RX34 m.2 van 130 mm en de achterdemper een Öhlins TT1Air met 120mm travel.

De Allebike Alpha Polestar Thunder uitvoering is uitgerust met een complete Shimano XT 12 speed groep en DT Swiss XRC 1501 wielen van 30mm. De draadloze Rockshox Reverb AXS van 125 mm maakt deze mountainbike met een gewicht van 12,3 kilo helemaal af.

Vanuit de Nederlandse webshop stuurt Polestar je door naar Allebike en buiten de Scandinavische landen, kun je de Alpha Polestar edition alleen bestellen door een mailtje te sturen. Deze mountainbike is enkel beschikbaar in maat M/L en kost € 4400,- inclusief verzendkosten.

Meer info bij Allebike.