Specialized mountainbikes 2023 kijken bij Toma Cycles in Kerkrade

De MTB collectie van Specialized voor 2023 kan je natuurlijk bij Specialized zelf op de foto zetten, maar waarom niet eens bij een Specialized Dealer. Of beter nog bij een Specialized Brand Store. We waren namelijk bij Toma Cycles in Kerkrade. Toma is net overgegaan van een Concepts Store naar een Brand Store. Het verschil is dat bij een Brand Store de hele winkel ook eigendom van Specialized is. Net een stapje verder weer dan een Concept Store. Lars van Toma Cycles hielp ons met de fietsen.

In de winkel hebben we voor je de mooie modellen eruit gepikt om je zo een overzicht te geven van de nieuwe modellen. Maar het leuke van een winkel is dat er naast de 2023 modellen ook nog oudere modellen te koop zijn. Toma heeft trouwens naast mountainbikes, ook de race en e-bike lijn van Specialized.

Wat qua mountainbikes opviel is dat ondanks dat er in Limburg toch echt wel serieus gemountainbiket kan worden er blijkbaar weinig animo is voor de Specialized Stumperjumper, de trailbike van Specialized. Volgens Lars kiezen mensen daar toch veel voor de E-MTB als ze een trailbike zoeken. Één Stumperjumper in de winkel is het resultaat. Verder kan je je lol ook op als je op zoek bent naar kleding of accessoires.

We zetten hieronder de adviesprijzen, maar tijdens het schrijven zijn sommige modellen in de aanbieding, dus dat scheelt dan nog weer.

Meer info via Toma Cycles of Specialized

De S-Works Epic die als frameset inclusief de voor- en achtervering met Brain techniek € 6.500,- kost
De Specialized Epic Evo Expert met dropperpost – € 8.100,-
S-Works Epic hardtail, het topmodel met de Brain SID voorvork waarbij je bij aflevering ook een ketting krijgt 😉 – € 11.500,-
De aluminium Specialized Chisel Comp met een Rockshox Judy 100mm voorvork – € 2.400
Dezelfde Specialized Chisel als hierboven maar dan in de Satin Light Silver kleur. Mijn favoriete kleur!
Specialized Epic Comp met een Rockshox Reba voorvork uit de collectie van vorig jaar
Aluminium Specialized Rockhopper Elite met een Rockshox Judy voorvork – € 1.200,-
Specialized Turbo Levo Comp E-MTB in mullet uitvoering – € 8.100,-
De Specialized Stumperjumper, wel met Fox dempers met Kashima coating