Snelle Sokken met mountainbike motief – in stijl op de trails

Leuk cadeau om te geven of om jezelf lekker mee te verwennen. Als fervent mountainbiker slijten je sokken misschien nog wel het hardst van alle kledingstukken. Modder, takken en scherpe punten, je hebt zo een gat in je sok. Snelle Sokken voorziet de mountainbiker van functionele en stijlvolle kousen.

MTB route symbool op je kuiten

Hoewel Snelle Sokken allerlei soorten fiets- en sportsokken aanbiedt, kom je voor mountainbike sokken al snel uit op donkere kleuren. Bij modder en slechte omstandigheden, worden lichte sokken naderhand moeilijk schoon. Dat weten ze bij Snelle Sokken ook, dus alle mountainbike sokken in het assortiment zijn zwart. Deze unisex sokken zijn gemaakt van een duurzaam materiaal en bieden ademend vermogen.

De mountainbike sokken zijn uitgerust met twee verschillende motiefjes, die bestaan uit het wereldwijde mountainbikeroute-symbool. Daarbij kun je kiezen tussen een gekleurde print, waarbij de vier gekleurde symbolen elk een eigen kant op wijzen. De zwart-witte variant vult de hele bovenkant van de sok, waarbij alle symbolen naar boven wijzen. Wil je liever een sok zonder motief, dan biedt het volledig zwarte 3-pack misschien uitkomst.

Helaas zijn de sokken alleen beschikbaar in de meest voorkomende maat, namelijk maat 39-45. Een paar sokken voorzien van mountainbike print kost € 15,99.

Meer op Snellesokken.nl