Nieuwe kleuren voor Specialized Factory Racing 

Vorig jaar waren ze te herkennen aan hun voornamelijk wit met zwarte kleding, maar daar is dit jaar verandering in gekomen voor het Specialized Factory Racing team. Niet alleen de kleding heeft namelijk wat extra kleur gekregen maar ook de teambike heeft een make-over gekregen. 

Veel kleur  

De nieuwe kleding is even wennen met alle kleuren helemaal als je het vergelijkt met vorig jaar. Met roze, blauw en donkerblauw als goed matchende basis kleuren, past het allemaal wel erg goed bij elkaar. De zwarte broek met de gele details maken het plaatje helemaal af. En niet alleen de kleding heeft wat meer kleur gekregen, maar ook de helm is in het design meegenomen. Een mooi detail.   

Custom kleuren voor de Epic 8

De fiets waarop Racing team rijdt, is de nieuwe Epic 8. De mountainbike heeft dezelfde kleurencombinatie gekregen als de kleding. Een lichtblauwe marmerlook als hoofdkleur voor het frame met een fel gele kleur voor de letters op het frame. De voorvork heeft een roze marmerlook gekregen. Met het violet blauwe Roval op de wielen is het plaatje compleet. Erg mooi deze combinatie vind ik.  

Het team

Het Factory Racing Team bestaat dit jaar uit zeven mountainbikers. Peter Sagan, Christopher Blevins, Sina Frei, Martin Vidaurre ,Laura Stigger ,Victor Koretzky en Haley Batten. Een van de rijders is dus Peter Sagan, alleen moeten we nog even geduld hebben tot hij in actie komt. Dit omdat hij nog naar het ziekenhuis moet voor z’n hart. Zelf is hij positief en zegt op zijn Instagram dat zijn hart een kleine pitstop nodig heeft. Beter nieuws is dat het team met het winnen van XCC in Marseille hun eerste overwinning al op zak heeft. Toch een lekker begin van een nieuw seizoen.

Meer info Specialized Factory Racing