Marin project voor Mark Matthews, The Deep – video

Ook iets wat nog op mijn bucketlist staat is een custom paintjob. Op het internet kom je regelmatig coole designs tegen en Mark Matthews is deze keer de gelukkige. En dan hebben we het niet alleen over een custom design, maar het is een project geworden met alles erop en eraan. Fotogafie, video en actie op mooie trails.

Mark Matthews is professional mtb-er die je misschien kent van de POV trail video’s. In onderstaande foto’s en video laat hij zien dat hij een serieus potje kan fietsen. Zijn aluminium trail bike is de Marin Rift Zone 27,5 afgemonteerd met een Shimano XTR groepset. De voorvork is de SR Suntour Durolux36 Boost EQ en achter wordt de demping verzorgt door de TriAir, ook van SR Suntour.

Dan over de paintjob. The Deep is het thema van de video en daarvoor is de mtb in een shark thema gespoten. Heel erg gaaf gedaan met alle details. Niet alleen het frame maar ook de voorvork en achterdemper zijn meegenomen. Kijk zelf maar even naar de foto’s. Oh en helemaal onderaan dus de video. Lekker projectje dacht ik zo!

Credits gaan naar Jarrett Lindal (fotografie), Scott Bell (video) en Mark Matthews (actie)