Last minute met de mountainbike naar de zon – French Rivièra – video

Is de winterkou het land uit, kunnen we ons weer opmaken voor een kletsnatte week. Het is ook altijd wat met het weer en de Nederlandse wintermaanden doen een aanspraak op je doorzettingsvermogen. Mocht je er last minute tussenuit willen, onder het genot van lenteachtige omstandigheden, dan is de Franse Rivièra echt wel een aanrader. Check deze video’s maar eens.

Het mediterraanse klimaat is natuurlijk geen garantie voor zon, maar de temperaturen aan de azuurblauwe kusten zijn wel een stuk aangenamer. De prijzen liggen meestal ook een stuk lager dan in het hoogseizoen en getuige deze video kun je echt goed mountainbiken.

Onlangs publiceerden de makers ook een nieuwe video, die nog iets beter in beeld brengt hoe de winter in de Rivièra er uitziet. Hou er rekening mee dat niet alle hotels open zijn en je zelf op zoekt moet naar routes of mountainbikes, want de meeste mountainbike bedrijven in de regio openen pas in maart weer. Buiten het seizoen is het natuurlijk wel lekker rustig en routes op Komoot vind je het hele jaar door.