Het overzicht van onze tweede dag op Eurobike 2023

Ga je naar de Eurobike show voor de laatste nieuwtjes, staat er een Scott Endorphin uit 1996 boven het artikel. De link is snel gemaakt omdat Scott een nieuwe versie van deze Endorphin heeft uitgebracht, met de technieken van nu en het ontwerp van 27 jaar geleden. De foto van die nieuwe Endorphin zie je direct hieronder en daarop herken je wellicht ook meteen de Transmission groepset van SRAM! Naast deze nieuwtjes hebben we ook nu weer een mooi overzicht van accessoires en vooral veel dikke fietsen!

De Scott Endorphin met het gave frame design met de bijzondere achterbrug en opvallende bovenbuis waar je doorheen kan kijken.
Heel tof design op deze Marin Rift Zone Carbon XR!
Bij Superior hebben ze een nieuwe huisstijl! Een logo met de volledige naam en strakke letters. Ook voor deze Superior XF 9.8 team full suspension
De Trek Session van de wereldkampioene Downhill Valentina Höll. Ze rijdt met een mullet setup, waarbij ze in de voorband 1.65 bar heeft, en 1.90 in de achterband.
Rij je liever met een ovaal of rond kettingblad? Bij Rotor kan het allebei, en ook nog met de Inspider powermeter
Hoewel het voor mij erg Italiaans in de oren klinkt, komt het merk toch echt uit Denemarken. Wel een mooi kleurtje, deze Principia Evoke C20 hardtail
Hele opvallende fiets, deze Gamux Sego downhill bike met Pinion snaar aandrijving en schakelmechanisme
Mooi kleurverloop bij de Merida eOne-Sixty 10K e-MTB met Shimano XTR groep en Fox vork met Kashima coating.
Een paar gave FSA full carbon wielen en lange stuurpen voor deze Cannondale Scalpel full suspension
Een relatief betaalbare powermeter uit de SRAM Transmission serie. De XO versie met geïntegreerde chaincatcher en een powermeter in de as.
Deze Cube Stereo ONE 55 Olive ’n Chrome in mooie natuurkleuren, zodat je lekker onopvallend in het bos kan rijden
Deze Corratec Revolution Ilink SL Factory is het topmodel waar hun eigen MTB racing team de XC en Marathons op rijden
Electric Dirt Bike voor kids! Hoe gaaf is dat, lekker scheuren met de jongsten
Het was even goed kijken, maar dit is toch echt de stand van Schwalbe. Een complete rebranding met een nieuwe logo, en een lichtblauwe kleur.
Hier worden we enthousiast van! Een Topeak fietsstandaard en tevens een pomp, ideaal.
Deze Atherton is al een keer in een video op ons blog voorbij gekomen, en is een combinatie van 3D-geprinte titanium lugs en carbon buizen. Erg dikke enduro bike die bijna te mooi is om mee te raggen. Bijna dan…
Ook na twee lange dagen wandelen over de beurs, nog altijd vrolijke gezichten toch? Het was weer een feestje om hier rond te lopen! (v.l.n.r. Coen, Bas, Joost en Björn)