Fun gegarandeerd: Average Rob ft. Mathieu van der Poel – video

Deze video is er al even maar we merken dat nog lang niet iedereen deze heeft gezien. Vandaar nu maar via dit kanaal. Mathieu van der Poel heeft waarschijnlijk geen introductie nodig, en in de video op het YouTube kanaal van Average Rob neemt hij Rob mee op pad om hem de fijne kneepjes van het mountainbiken te leren. Of ja, laten we zeggen de basis. Average Rob gaat op zijn YouTube kanaal sportieve uitdagingen aan zoals het doen van een Ironman, en in deze video doet hij om poging om een ‘echte’ mountainbiker te worden, zoals Mathieu van der Poel.

Het speelse gemak waarmee Mathieu rondfietst blijft indrukwekkend om te zien. En als je Rob dan ziet stuntelen beseffen ook wij weer hoeveel techniek er bij mountainbiken komt kijken. Een rock garden, een leegloper en een crash, het kan de lol allemaal niet drukken. De Canyons hebben het zwaar te verduren, en de video wordt afgesloten met een wedstrijdje. Veel kijkplezier!

Update: en als je hem dan nog steeds niet hebt gezien dan gaat dat nog moeilijk worden. De video is namelijk offline gehaald. 🤷🏼‍♂️

Update 2: en de video is weer online 🤷🏼‍♂️