De Leap Components Twist-In Frame Mount voor je fietscomputer plak je op je frame

Een klein maar fijn onderdeel van Nederlandse hand. In veel gevallen volstaat natuurlijk een normale houder voor je fietscomputer, maar deze van Leap Components viel op vanwege de minimalistische uitstraling. Deze fietscomputermount plak je namelijk op je mountainbike.

Niet schroeven, maar plakken

Doordat je deze houder plakt lijkt de houder veel meer echt een onderdeel van je mountainbike. Zo kun je het kleine componentje plakken op de bovenbuis, maar je kunt ook denken aan het ronde gedeelte van je stuurpen (als die lang genoeg is). De houder is verkrijgbaar in drie verschillende radiussen en zou daarmee geschikt moeten zijn alle soorten bovenbuizen. Op de website en in onderstaande video vind je handige uitleg over hoe je de juiste radius kiest.

Aan de onderzijde van de mount zit 3M dubbelzijdig tape, wat de houder volgens Leap Components zelfs geschikt maakt voor enduro en down hill mountainbiken. Zo zou de plakker een trekkracht van 35 kilogram moeten aankunnen. Daarbij is de houder met 7,3 gram ook nog eens ontzettend licht. De Twist-In is beschikbaar voor zowel Wahoo als Garmin Twist lock.

Meer info bij Leap Components.