Crankbrothers heeft nu ook tassen in het assortiment

Het merk Crankbrothers kun je kennen van de pedalen en de schoenen. Sinds kort heeft Crankbrothers ook drie tassen in het assortiment. Naast een dubbele wieltas is er een grote weekendtas en een koffer met wieltjes. Wat direct opvalt is dat de tassen echt voor mountainbikers gemaakt zijn, zo is er bijvoorbeeld specifiek ruimte voor je helm, fietsschoenen en gereedschap.

Praktische designs

De wieltas is door Evoc – het merk dat bekend is van de fietskoffers en tassen – ontworpen en gemaakt voor het opbergen van twee wielen die door middel van een divider van elkaar gescheiden worden om schade te voorkomen. De tas is groot genoeg voor het opbergen van wielen tot de maat 29″ x 2.5, ruimte genoeg dus. In de tas zit een apart vakje voor het opbergen van klein materiaal, zoals je snelspanners. Met de handvatten aan de bovenkant van de tas verplaats je de tas gemakkelijk en rondom de assen vind je versteviging ter bescherming.

De andere twee tassen zijn ontstaan uit een samenwerking tussen Crankbrothers en het tassenmerk Albek. De weekendtas heeft een inhoud van 51 liter en heeft bandjes zodat je de tas ook op je rug kunt dragen. In de tas is er ruimte gemaakt voor je helm, fietsschoenen en gereedschap en door de compartimenten en vakjes kun je de tas georganiseerd inpakken.

De grote rolkoffer heeft een inhoud van 100 liter en heeft een harde achterkant. Verder is de koffer voorzien van wieltjes en meerdere handvatten. Door de grote inhoud kun je er veel spullen in kwijt voor bijvoorbeeld je weekendtrip en dankzij de verschillende vakken blijft de tas overzichtelijk. In deze grote tas kun je zeker een full face helm kwijt, in de weekendtas past dat net niet.

Prijzen: € 109,99 (wieltas), € 169,99 (weekendtas) en €259,99 (rolkoffer) 

Meer info op de website van Crankbrothers