Anne Terpstra ontvangt bijzonder cadeau van Ghost

Ook komend jaar rijdt de Nederlandse mountainbikester Anne Terpstra weer voor het Duitse Ghost Factory Racing Team. Het cross country team dat alleen uit vrouwen bestaat, presenteerde zich afgelopen weekend in een nieuw tenue van Maloja. Een outdoormerk dat tevens sponsor is van het team.

Naast Terpstra rijden ook Caroline Bohé, Nicole Koller, Finja Lipp en nieuwkomer Isla Short voor het Ghost team. Van dit gezelschap is Terpstra de meest ervaren rensters en afgelopen jaar ook de meest succesvolle. Bijna wist ze de winst in het wereldbekerklassement van de XCO Olympic te behalen. Tot aan de laatste wedstrijd ging ze aan de leiding, maar een infectie aan haar kaak gooide roet in het eten.

Persoonlijke teksten op haar mountainbike

Ondanks de tegenvaller liet Ghost onlangs vooral bewondering voor Terpstra blijken. De mountainbike waarop ze op reed in de leiderskleuren van het wereldbekerklassement, werd namelijk voorzien van handgeschreven boodschappen. Dierbaren beschreven de witte Ghost Lector die de Nederlandse renster cadeau kreeg.

Via Ghost Factory Racing Team