Toffe SRAM X Dyedbro frame protection kit van Nigel Quarless

Nigel Quarless is een Canadese artiest die al vaker met SRAM heeft samengewerkt. Sinds dat hij is verhuist naar North Vancouver voor zijn opleiding, is hij verslaafd geraakt aan de trails van de Brits Columbiaanse staat. Quarless komt uit Victoria, waar hij begon met mountainbiken. Van wedstrijden op de xc-bike tot dirt jumping over de trails. Na zijn verhuizing is dit alleen maar verder gegroeid en hij noemt Vancouver dan ook zijn thuis.

Dyedbro frame protectie

Zijn home-trails rond Vancouver zijn ook zijn belangrijkste inspiratiebronnen voor deze frame protection kit. De SRAM frame stickers zijn ontworpen door Nigel, maar gemaakt door Dyedbro. Een klein bedrijf uit Spanje dat zich heeft gespecialiseerd in het maken van opvallende frame stickers. Als je op hun website kijkt zie je ook heel veel verschillende creatieve stickersets om je frame te beschermen.

De SRAM X Dyedbro stickerset kost $ 45,- en je hebt keuze uit twee kleuren. De stickers zijn transparant en de afbeeldingen van Quarless zijn er in het grijs, of in gradient. Dat laatste houdt in dat ze langzaamaan vervagen. In een setje zitten vier stickers, waarvan er drie zijn voorzien van de illustraties van Nigel. De set is geschikt voor alle type mountainbikes, want je kan de stickers zelf op maat en vorm knippen. Op de stickers zie je dus allerlei items die direct gelinkt zijn aan de trails en het bouwen ervan. Van kettingzaag, kruiwagen en een emmer met zand tot northshores en natuurlijk het SRAM logo.

Via SRAM