Nieuwe Galaxy Capsule collectie bij fietsbrillenmerk Koo

Het brillenmerk Koo komt op de proppen met de Galaxy Capsule collectie, een brillencollectie geïnspireerd op de sterrenhemel. Het Italiaanse merk komt met drie nieuwe kleuren op het vorig jaar gelanceerde model Alibi, met een metallic finish. De drie Alibi brillen in de Galaxy Capsule collectie hebben een half frame en een Zeiss lens.

Gebaseerd op Alibi model

Het frame van de Alibi loopt over de bovenkant van de lens. Tussen de lens en het frame zien we twee ventilatiegaten. Merknaam Koo zien we op twee plekken: op de zijkant van de bril en op het midden van de lens. Handig om te weten is dat deze bril ook te gebruiken is in combinatie met de Optical Clip van Koo, zodat je brillenglazen op sterkte achter de lenzen kan plaatsen.

In totaal nu 12 kleuren

Het model Alibi is door Koo vorig jaar al geïntroduceerd, en de bril was er in negen verschillende kleuren. Met de toevoeging van de drie kleuren uit de Galaxy Capsule collectie heb je nu dus de keuze uit twaalf verschillende kleuren. De nieuwe kleuren uit de Galaxy Capsule collectie zijn: Metallic Grey, Metallic Light Blue en Metallic Pink. Persoonlijk vind ik de roze versie wel leuk.

Zeiss lens

Het mooie aan de brillen in de nieuwe Galaxy Capsule collectie is dat ze alledrie zijn voorzien van een Zeiss lens. Per kleur is er een klein verschil qua VLT, de lichtdoorlatendheid. De lens van de bril in de kleur Metallic Grey heeft een VLT van 15%, bij de kleur Light Blue is dat 18% en bij de kleur Metallic Pink 11%. De brillen zijn echt gemaakt voor de zomerse dagen vol zon en licht. De drie brillen in de Galaxy Capsule collectie kosten € 180,-.

Meer info via Koo of verdeler Carbonbike