Mountainbikemerken op Eurobike 2023

Terwijl de standhouders bezig zijn hun mooiste producten uit te stallen, blikken wij vast vooruit op Eurobike 2023. Op de Frankfurt Messe vindt één van de grootste fietsenbeursen van het jaar plaats, met natuurlijk een keur aan interessante mountainbikemerken. Wij zijn erbij en blikken vast met je vooruit.

Eurobike 2023 van 21-25 juni in Frankfurt

Van origine is Eurobike een zakelijke beurs. Toch zijn bezoekers zonder eigen fietsenzaak of baan in de sector tegenwoordig ook welkom. Zaterdag 24 en zondag 25 juni mag je namelijk ook een bezoekersticket kopen, waarmee je overigens ook naar het Eurobike festival in Hal 12 kunt. Dat is een randprogramma gericht op amusement en beleving rondom de zakelijke beurs.

Waar de beurs eerder in Friedrichshafen bij de Bodensee werd georganiseerd, is het nu toch een stuk dichterbij. Vanaf Utrecht ben je met zo’n 4,5 uur in Frankfurt en voor een prijs van € 15,- hoef je een bezoek ook niet te laten.

Interessante merken op Eurobike

Wij zullen vanaf woensdag op Eurobike aanwezig zijn voor een verslag van alle nieuwigheden en ontwikkelingen in de mountainbike scene. Met merken als Merida, Shimano, Schwalbe, Vredenstein, Specialized, ABUS, 100%, Bosch, Fox Factory, Hope, KTM, Magura, Orbea, Scott en SRAM zullen we ongetwijfeld onze ogen uitkijken. Toch zijn er nog steeds een aantal grote merken niet officieel aanwezig, toch zullen er genoeg bikes te vinden zijn. Volg ons op Instagram, waar we in onze verhalen als eerste op de hoogte bent van de highlights op Eurobike.

Check MTBblog Instagram en voor meer info en tickets Eurobike.