Kettingschakels zijn een link naar Oekraïne door 100copies

Thomas Yang van 100copies is een grafisch designer uit Singapore die hele gave ontwerpen maakt voor aan de muur. Fietsen zijn daarbij de rode draad. Soms is het gewoon iets met artistieke lijnen, dan weer iets meer realistisch. Ik zal hieronder een aantal van zijn eerdere werken laten zien. Dan heb je er een beetje een beeld bij. Zoals de website 100copies al doet vermoeden, worden er elke keer 100 stuks van gedrukt.

Nu heeft Thomas weer een nieuwe creatie. Kettingschakels in de kleur van de Oekraïense vlag. Wij als mensen zijn allemaal gekoppeld en afhankelijk van elkaar. Ook nu zie je dat er overal hulp voor Oekraïne wordt geregeld. Iedere schakel werkt daar aan mee, zo is het verhaal op de site van Thomas Yang.

Omdat hijzelf ook wat wil doen, gaat hij de opbrengst van deze 100 stukken doneren aan het Oekraïne hulp fonds van het Rode Kruis. Het drukwerk moet $ 90,- kosten en je krijgt een stempel welk van de 100 stuks jij hebt ontvangen. Hieronder dus ook nog wat oudere werken van hem.

Via 100copies