Goudkleurige fietspomp van Lezyne – limited edition

Jazeker, ik geeft het direct toe. Dit product valt in de categorie absoluut niet nodig, maar wel heel erg leuk. Het Amerikaanse Lezyne introduceerde namelijk een limited edition van de populaire HV Digital Drive 3.5 vloerpomp, een robuuste fietspomp met digitale drukmeter. De limited edition heeft een opvallende goudkleur gekregen, die niet zal misstaan in je fietsenschuur. Naast de kleur heeft de pomp ook een premium Presta pompkop gekregen.

Luxe fietspomp met digitale meter

De HV Digital Drive 3.5 is één van de luxere fietspompen van Lezyne. Je leest de bandendruk in PSI of Bar af van het digitale scherm en pompen gaat eenvoudig door de robuuste handvatten, lange pompslang en CNC-gefreesde pompbuis. Dit model pomp is er al in best veel uitvoeringen. Maar nog niet goud, dus heb je ook nog de keuze uit een heel speciale kleur.

Goudkleurig en Presta Pro pompkop

Ten opzichte van de standaard uitvoering – die uiteraard iets goedkoper is – zijn er twee verschillen: de kleur en de pompkop. Wat betreft de kleur spreken de foto’s denk ik voor zich. De pompbuis heeft een vergulde 18K goudkleur gekregen, en dat valt direct op. Niet echt nodig voor een product dat in de schuur staat, maar wel leuk. De Presta Pro pompkop is wel echt een upgrade. Deze robuuste pompkop is CNC-gefreesd en met het Valve Bleed System (VBS) laat je eenvoudig wat lucht ontsnappen om tot de perfecte bandendruk te komen. De prijs: 159,99 dollar.

Meer info via Lezyne.