Danny MacAskill is terug met z’n Drop and Roll tour – Cruising vol. 2 – video

Danny MacAskill is er weer! Dit keer heeft hij een nieuwe Cruising video van z’n Drop and Roll tour. Cruising 2 is nog maar pas gereleased en is een video met de hoogtepunten van afgelopen jaar. Zo zie je ze nog stunten tijdens Eurobike in Friedrichshafen, terwijl die beurs over een paar weken al weer toe is aan de volgende editie in Frankfurt.

Drop and Roll tour 2022

Ook dit jaar zullen de mannen van de Drop and Roll tour weer Eurobike aan doen. Daar zullen ze op 16 en 17 juli verschillende shows doen. Mocht je naar de Formule 1 op Silverstone gaan in het weekend van 1 tot 3 juli dan kan je ze ook zien. De laatste show die momenteel gepland staat, is tijdens het GT Malverns bike Festival in de UK. Dit is volgens hen de grootste bike beurs van de UK.

Het Drop and Roll team is een idee van MacAskill en Duncan Shaw, die op hun beurt weer worden bijgestaan door vrienden als Fabio Wibmer, Ali Clarkson en John Langlois. Het team is dus weer op pad en hopelijk laten de video’s van komende events wat minder lang op zich wachten dan de laatste. Neemt niet weg dat het nog steeds vet is om te zien. En stiekem ook een beetje jaloersmakend om lekker rond te reizen met je vrienden en dat op video vast te leggen. Hieronder zie je niet alleen de recente Cruising vol. 2, maar nemen we Cruising vol. 1 uit oktober 2021 ook gewoon nog even mee.

Drop and Roll – Cruising vol. 1