Commencal hoodies voor nu het kouder wordt

Het is er weer tijd voor; hoodies! Want het wordt weer frisser en de bladeren aan de bomen kleuren weer mooi. Voordat ze gaan vallen. Dus warme kleding. Laat het Andorrese fietsmerk Commencal daar nou een aantal leuke opties voor hebben.

Zo leg je voor de kenners mooi de link naar het mountainbiken, en niet kenners zien gewoon een hoodie. Commencal heeft er een aantal en we pikken er gewoon een paar leuke uit. De Sunset is een beige kleurige hoodie met op de achterkant een afbeelding van het logo in combinatie met een getekende zonsondergang. De prijs is € 84,29. Je krijgt trouwens 10% korting als je in Andorra hem zelf komt ophalen in de winkel.

De gewone zwarte versie met alleen het logo aan de voorkant en die in het klein aan de achterkant is minder fashion maar meer bedrijfskleding. Maar nog steeds cool in mijn ogen. Hij heet ook de Corporate. De prijs is € 79,33. De hoodie heeft trouwens ook twee zakken net zoals de andere. Ze hebben een loose fit. Oh, en deze versie is er ook in het groen, welke ik zelf minder geslaagd vind.

De hoodies worden gemaakt in Portugal en zijn van 100% organisch katoen (300g/m2). Heb je liever geen hoodie maar een t-shirt of wat anders van Commencal dan kan dat ook in hun shop.

Meer info via Commencal