Casual shirts van Cube voor na je mountainbikerit

Naast de 2025 collectie met Cube mountainbikes heeft Cube nog meer nieuws voor ons in petto. In de collectie zien we namelijk ook casual shirts, die volgens het merk bedoeld zijn om na je mountainbikerit te dragen. De shirts zien er comfortabel uit en de prints zijn gevarieerd waardoor er voor ieder wat wils tussen zit.

Zachte en comfortabele shirts

Cube omschrijft de shirts als zacht en comfortabel, en zo zien de shirts er op de foto’s er ook echt uit. De shirts hebben een ronde hals en korte mouwen. De shirts zijn gemaakt van zacht en organisch katoen en hebben een loose fit. De korte mouwen zijn relatief lang, net als de lengte van het shirt. Alles straalt comfort uit en dat is ook het idee van Cube met deze shirts.

Vier designs

We zien vier designs. De kleuren zijn wit, petrol (grijsblauw), zwart en beige. Alle shirts hebben op de voorkant de merknaam Cube geborduurd gekregen op verschillende manieren. Zo heeft het witte shirt de merknaam in het midden van het shirt staan in sierlijke letters, terwijl we op het beige shirt de merknaam in het standaard lettertype van Cube zien staan op de linkerborst.

Meer opvallend zijn de prints op de achterkant van de shirts. De foto’s spreken voor zich denk ik, en alleen het witte shirt heeft een lege achterkant. Persoonlijk vind ik de beige variant het leukst, vanwege de gave print die een retro vibe uitstraalt. Het zwarte shirt is ook cool, met het woord vertical in grote letters verticaal over het shirt. Ze zijn lekker bezig op de designafdeling van Cube!

De shirts zijn verkrijgbaar in de maten XS tot en met XXXL dus jouw maat zit er vast ook tussen. Alle shirts hebben dezelfde prijs, namelijk € 39,95. Oh ja, Cube zegt nog dat je niet persé eerst hoeft te gaan mountainbiken om de shirts te dragen 😉

Meer info via Cube.