Canyon Factory Service geopend in Eindhoven

Vanaf nu kun je ook in Eindhoven terecht om je gloednieuwe Canyon mountainbike op te halen. Dit is alweer de vierde fysieke locatie van Canyon, en de eerste in Nederland. Naast het ophalen van je nieuwe mountainbike kun je er ook terecht voor service en reparaties. Het was al mogelijk om je mountainbike bij de fabriek in Koblenz (Duitsland) of op de Canyon Factory Service in Rotselaar (België) op te halen maar nu komt daar dus een locatie in Nederland bij.

Geen standaard fietsenwinkel

En als je een standaard fietsenwinkel verwacht kom je bij Canyon bedrogen uit. Het merk pakt flink uit en heeft een locatie gemaakt waar je je ogen uitkijkt. Naast gave fietsen vind je bijvoorbeeld een stukje merkgeschiedenis aan de wanden en zijn er veel koerstruitjes te bewonderen, uiteraard van Canyon ambassadeurs. Een bezoekje waard dus wat ons betreft!

Als je bij de aanschaf van je nieuwe Canyon mountainbike ervoor kiest om de fiets in Eindhoven op te halen wordt deze volledig afgemonteerd, en je kunt dus direct wegfietsen. Ook bijbestelde accessoires worden gemonteerd voor je. Naast deze service is het ook mogelijk om een fietsmeting te doen met het Perfect Positioning System van Canyon, om je zo perfect op je nieuwe mountainbike te zetten. Verder kun je dus bij de locatie terecht voor service en reparatie.

Canyon Factory Service
Kalverstraat 76
5642 CJ Eindhoven
Openingstijden: 09.00-17:00 (ma-za)

Meer info via Canyon.